Boost your presentation skills

Binnenkort een mondeling examen? Of een presentatie van je thesis? In deze sessie reiken we je tools aan alsook handige tips en tricks meegeven om toch de stressfactor te doen dalen. Weet ook dat het niet van belang is voor je thesis maar eigenlijk voor het ganse leven. Je zal nog dikwijls jezelf moeten voorstellen en dan kom je wellicht deze vraag tegen “Vertel eens iets over jezelf”? Of hoe probeer je in 1 minuut je gesprekspartner te overtuigen van jouw toegevoegde waarde? Lukt het je om je boodschap zo enthousiast mogelijk over te brengen?

Schrijf je dan nu in, doe ervaring op en laat je inspireren door mede studenten en docenten. Stoom je klaar om een eventuele werkgever, recruiter of investeerder te overtuigen!  

We starten om 12u

We eindigen om 13u

Timing: 
dinsdag, 22 maart, 2022 - 12:00
Helaas zijn de inschrijvingen afgesloten, we hopen u op een latere activiteit te mogen ontvangen.
Vriendelijke groeten het UNIZO team

De gegevens die u invult heeft UNIZO nodig om de overeenkomst die u met ons afsluit te kunnen uitvoeren. Vanuit het gerechtvaardigd belang om te ondernemen gebruiken wij deze gegevens ook om u relevante informatie te bezorgen over het aanbod van UNIZO. U kan ten allen tijde bezwaar maken tegen deze laatste verwerking, via eenvoudig verzoek op onze uitschrijfpagina of via privacy@unizo.be. Alle details over deze verwerkingen en uw rechten vindt u in ons privacybeleid

Onze partners hebben heel wat relevante informatie die u kan helpen in uw dagelijkse werking. Door uw akkoord te geven, staat u toe dat UNIZO de deelnemerslijst voorafgaandelijk aan de activiteit aan de partners bezorgt, en dat zij u nadien kunnen contacteren met relevante ondernemersinformatie. U kan deze toestemming ten allen tijde intrekken via eenvoudig verzoek op onze uitschrijfpagina of via privacy@unizo.be.

Onze partners