BMC (online)

Een BMC klinkt je wellicht bekend in de oren. Je hebt er wellicht al velen opgemaakt of je bent er van overtuigd dat je weinig kan bijleren? Neen hoor, als UNIZO, de ondernemersorganisatie bij uitstek, adviseren en begeleiden we dagelijks tientallen startende ondernemers. Wie onderneemt, heeft een sterke BMC nodig. Laat je informeren door 1 van onze top adviseurs en doe praktische tips op.

Of hoe ziet een BMC eruit? Wat is belangrijk? Waar dien je aandacht voor te hebben? Hoe zit dat nu eigenlijk in mekaar een BMC? Ontdek vandaag onze handige tips via deze praktische workshop. Heb je nog vragen of bedenkingen, stel ze tijdens deze online sessie. Wij beantwoorden graag al je vragen.

Inschrijven doe je via onderstaande link.

dinsdag, 20 april, 2021 - 13:00 t/m 14:00

De gegevens die u invult heeft UNIZO nodig om de overeenkomst die u met ons afsluit te kunnen uitvoeren. Vanuit het gerechtvaardigd belang om te ondernemen gebruiken wij deze gegevens ook om u relevante informatie te bezorgen over het aanbod van UNIZO. U kan ten allen tijde bezwaar maken tegen deze laatste verwerking, via eenvoudig verzoek op onze uitschrijfpagina of via privacy@unizo.be. Alle details over deze verwerkingen en uw rechten vindt u in ons privacybeleid

Onze partners hebben heel wat relevante informatie die u kan helpen in uw dagelijkse werking. Door uw akkoord te geven, staat u toe dat UNIZO de deelnemerslijst voorafgaandelijk aan de activiteit aan de partners bezorgt, en dat zij u nadien kunnen contacteren met relevante ondernemersinformatie. U kan deze toestemming ten allen tijde intrekken via eenvoudig verzoek op onze uitschrijfpagina of via privacy@unizo.be.