Maak kennis met de deelnemende bedrijven | Onderwijs & Ondernemen

U bent hier

Maak kennis met de deelnemende bedrijven

Doe mee aan het STEM! TECHCLASS event op vrijdag, 21 september en zet jouw deuren open voor jongeren die kennis kunnen maken met de STEM job profielen. Schrijf je hier in en we contacteren je snel voor de praktische afspraken.

De Belgische Luchtmacht en Defensieminister Steven Vandeput hebben hun schouders gezet onder het TECHCLASS-project van de Stichting Onderwijs & Ondernemen omdat ze overtuigd zijn van de noodzaak van STEM-onderwijs. Deze promo-dag wil vooral jongeren charmeren voor een studierichting in het technisch onderwijs en de perceptie bij ouders bijsturen omtrent TSO-onderwijs. De organisatie wil STEM-scholen en (overheids)bedrijven dichter bij elkaar te brengen om zo nog beter samen te werken. Door deel te nemen onderschrijft Defensie het belang van technische opleidingen. Als één van de belangrijkste werkgevers van ons land, moet de verschillende componenten van onze strijdkrachten in de komende jaren op zoek naar meer dan 1000 STEM-jobprofielen.

Minister Muyters roept alle bedrijven op om mee te doen aan TECHCLASS!

ANTWERPEN

ENGIE Fabricom ontvangt van 09:00 tot 12:30 voor max. 40 leerlingen/shift voor deelname aan workshops waarbij de leerlingen op een interactieve manier ondergedompeld worden in de wereld van techniek. Engie Fabricom verwelkomt graag leerlingen uit het 5 de en 6de leerjaar lager onderwijs en de eerste graad secundair onderwijs. Ontvangst met clown die veiligheidsregels uitlegt, technische quiz, technische doe-workshop, rondleiding in kleppenshop, rondleiding in verspaningsafdeling + 3D-printer in actie.

Activiteit: Metaal en Elektriciteit

Adres: Vitshoekstraat 5 - te 2070 Zwijndrecht.

Engie Fabricom wil jongeren op een zo vroeg mogelijke leeftijd in contact brengen met techniek in de hoop hen te triggeren om voor een technische richting te kiezen. Momenteel zijn ze op zoek naar tal van technische profielen zoals industriële elektriciens, fotolassers, pijpfitters, mechaniekers, onderhoudstechnici, bachelors en ingenieurs elektro-mechanica, ...

ANTWERPEN

Dossche Mills is 1 van de grootste maalderijen van Europa en behoort bij de belangrijkste producenten en leveranciers van bakkerijgrondstoffen. Dit familiebedrijf is ontstaan in 1875 en werd steeds met puur vakmanschap en passie voor de bakkerijsector doorgegeven van generatie op generatie. Dossche Mills stelt haar bedrijf open van 09:00 tot 13:00 voor  deelnemers/shift.

Activiteit: Foodsector

Adres: Zuidkaai 1 te Merksem

Dossche Mills

ANTWERPEN

 Carya Group levert IT services voor de automotive sector: autogarages, BMWs, Lexus, Mercedes, Toyota, Peugeot, Citroën, ...) en stelt haar bedrijf open van 09:00 tot 13:00 voor groepen van 15 leerlingen.

ACTIVITEIT: IT services voor de automotive sector

ADRES: Schoonmansveld 48 te Puurs, Antwerpen

Carya Group wil graag de jongeren van vandaag een kijkje geven in de organisatie en de visie en manier van werken. Iedereen met interesse in IT, automotive, software is van harte welkom!

 

ANTWERPEN

ETAP lighting wordt bezocht met de legerhelikopter door Herman Verbruggen. Doe mee aan de STEM! wedstrijd en wie weet win jij een meet en greet met Herman en de CEO van UNIZO. ETAP ontwikkelt en produceert en verkoopt lichtregelsystemen, noodverlichting en energiezuinige verlichtingsoplossingen voor kantoor, industrie, scholen, ... ETAP lighting stelt haar deuren open vanaf 12:30 en dit de ganse namiddag en geeft een rondleiding in shifts van 10 leerlingen aan +- 20 leerlingen. Leerlingen van de opleidingen elektronica, elektriciteit, elektromechanica, industriële wetenschappen en mechanica zijn van harte welkom.

Activiteit: Verlichting

Adres: Antwerpsesteenweg 130 te 2390 MALLE

ETAP is een belangrijke speler in de Europese markt voor functionele verlichtingsoplossingen. ETAP lighting zoekt volgende profielen: elektronica, elektriciteit, elektromechanica, industriële wetenschappen en mechanica. ETAP lighting vindt het belangrijk om jongeren (meisjes en jongens) te stimuleren voor technische opleidingen (op alle niveau's). Een kennismaking met een maakbedrijf en de veelheid van taken is hierbij vaak een eye opener voor de jongeren maar ook voor de leerkrachten. Als bedrijf is ETAP ook bijna permanent op zoek naar nieuwe medewerkers met een technisch profiel!

ANTWERPEN

DESCO opent haar deuren in alle DESCO vestigingen in Vlaanderen in de namiddag voor max. 25 deelnemers per shift en gericht naar secundair en volwassen onderwijs.

Activiteit: Sanitair productie en verkoop

Adres:  Bijkhoevelaan 2 te 2110 WIJNEGEM - Jubellaan 159 te 2800 MECHELEN - Steenweg op Gierle 240 te 2300 MECHELEN

BRUSSEL

ENGIE Cofely verwelkomt leerlingen vanaf het 4de middelbaar onderwijs tot en met hoger en universitair onderwijs vanuit de opleidingen (Electro-) mechanica - elektronica - engineering - koeltechnieken,  en stelt haar deuren open voor groepen van 40 personen tussen 08:30 en 12:30 op 21/09

Activiteit: Energie

Adres: Schiphollaan 3 te 1140 Evere

ENGIE Cofely geeft weer hoe ze meewerkt aan de energietransitie en een CO2-vrije wereld. Ze wil jongeren sensibiliseren rond het belang van energie, energie-efficiëntie en energietransitie. Als marktleider onderhoudt ENGIE Cofely tal van technische installaties in heel België. Van airco, elektriciteit en verlichting tot transportsystemen in luchthavens, sportcomplexen, zwembaden, kantoren, ziekenhuizen, industrie ... Ze nemen ook het volledige energiebeheer van gebouwen van klanten voor hun rekening en verzorgen facilitaire diensten zoals telefoniebeheer, catering, cleaning, klusjesdienst, onderhoud van groene zones en nog veel meer voor een pak organisaties en ondernemingen.

 

LIMBURG 

DESCO opent haar deuren in alle DESCO vestigingen in Vlaanderen in de namiddag voor max. 25 deelnemers per shift en gericht naar secundair en volwassen onderwijs.

Activiteit: Sanitair productie en verkoop

Adres:  Dellestraat 12B te 3560 LUMMEN

 

LIMBURG

HOTEC stelt de ganse dag haar bedrijf open voor max. 25 deelnemers/shift.

Activiteit: Schrijnwerk

Adres: Marcelhabetslaan 38 te 3600 GENK

LIMBURG

FUTECH en ilumen krijgen bezoek van Herman Verbruggen waar de winnende STEM! deelnemers een meet en greet hebben met Herman en rondgeleid worden in het bedrijf. Futech en ilumen openen hun deuren op 21/09 vanaf 13:30 voor 25 leerlingen. Het bedrijfsbezoek bestaat uit een presentatie en rondleiding doorheen de gebouwen, inclusief een demonstratie van enkele waarmee de kwaliteit van zonnepanelen kan nagegaan worden.

Activiteit: Hernieuwbare Energie

Adres: Ambachtstraat 19 te 3980 TESSENDERLO.

Futech is een zonnepaneleninstallateur voor zowel particuliere als industriële klanten. Onlangs lanceerde Futech zijn gloednieuw volledig zwart zonnepaneel dat samen met het Duitse Q-cells ontwikkeld werd. ilumen is een ingenieursbureau in de sector van de zonnepanelen dat instaat voor de ontwikkeling van innovatieve producten om de werking van zonnepanelen te optimaliseren. De rendementsverhogende PIDbox wordt momenteel verdeeld in maar liefst 40 landen. De meest recente productinnovatie van ilumen is thuisbatterij iLubat. De zaakvoerder is ervan overtuigd dat STEM-opleidingen een ideale voorbereiding zijn voor een uitdagende job op de arbeidsmarkt. Zaakvoerder Ismaël Ben-Al-Lal is zelf een actief lid van het STEM-platform!

LIMBURG

WERKHUIZEN HENGELGOEF IC opent haar deuren vanaf de middag voor leerlingen secundair onderwijs van 15 à 20 leerlingen/shift. Werkhuizen Hengelhoef is een metaalverwerkend engineering bedrijf en geeft totaaloplossingen in Engineering en Industrial Contracting. Werkhuizen Hengelhoef heeft volgende afdelingen: engineering, plaatbewerking, constructie, verspaning, montagewerken, machinebouw, hydraulica.

Activiteit: Industrial Contracting

Adres: Hengelhoefstraat 162 te 3600 Genk

Werkhuizen Hengelhoef vindt de connectie tussen scholen en bedrijven uiterst belangrijk. Scholen zorgen ervoor dat leerlingen en studenten zich kunnen ontwikkelen en een goede begeleiding krijgen in hun studie. Als bedrijf ontvangen we de jongeren met open armen, zodat ze zich verder kunnen ontwikkelen in het bedrijfsleven. Werkhuizen Hengelhoef is op zoek naar volgende job profielen: CNC draaier/frezer, interne monteur machinebouw, externe monteur, interne monteur hydraulica, lasser/samensteller, junior projectleider en projectleider machinebouw. Dit jaar bestaat Werkhuizen Hengelhoef 70 jaar!

OOST-VLAANDEREN

HANSSENS HOUT stelt haar bedrijf open in de voormiddag voor 30 bezoekers/shift.

Activiteit: Houthandel, doe-het-zelf, schrijnwerkerij - CNC gestuurde machines

Adres: Port Arthurlaan 90 te 9000 GENT

Hanssens hout vindt het belangrijk dat jonge mensen gepassioneerd geraken door hout & aanverwanten. De vele mogelijkheden van het product en de varianten ervan!

OOST-VLAANDEREN

AQUACONCEPT wil vooral jongeren inspireren door de hele dag haar deuren open te zetten voor 50 deelnemers/shift.

Activiteit: Sanitair productie en verkoop 

Adres: Schaarbeekstraat 34 te 9120 BEVEREN

Aquaconcept ontwikkelt, produceert en commercialiseert meer dan 200 douchedeuren/dag.

OOST-VLAANDEREN

AGRISTO is het bedrijf dat Herman Verbruggen met de helikopter van de luchtmacht bezoekt en waar de winnaars van de STEM! letters een meet & greet winnen met Herman. Agrista stelt haar deuren open voor max. 50 bezoekers/shift met bijzondere aandacht voor elektro mekaniekers.

Activiteit: Voedingsindustrie: productie van diepgevroren aardappelproductie

Adres: Venecoweg 12 te 9810 Nazareth

Agristo is uitgegroeid tot wereldspeler in de ontwikkeling en productie van diepgevroren aardappelproducten. Haar hoofdvestiging bevindt zich in Harelbeke en de bijkomende productievestigingen bevinden zich in Nazareth, Wielsbeke en Tilburg (NL). 'Technisch geschoolde mensen zijn onze toekomst! Door hen nu al kennis te laten maken met Agristo, worden ze straks misschien onze collega!'

OOST-VLAANDEREN

DESCO opent haar deuren in alle DESCO vestigingen in Vlaanderen in de namiddag voor max. 25 deelnemers per shift en gericht naar secundair en volwassen onderwijs.

Activiteit: Sanitair productie en verkoop

Adres:  Industrielaan 9 te 9320 AALST - Ottergemsesteenweg 425 te 9000 GENT - Poldergotestraat 5 te 9240 ZELE Wijnveld - Winninglaan 6 te 9140 TEMSE

 

 

OOST-VLAANDEREN

D-Box is de enige dakkoffer uit glasvezelversterkte polyester 'Handmade in Belgium' . Sinds 2002 produceert Stefan Demeestere elke d-box eigenhandig in zijn atelier in Olsene.

Activiteit:

Adres: Oudenaardestraat 162 F te 9870 Olsene.

D-BOX

OOST-VLAANDEREN

BEKINA Boots is toegankelijk in de namiddag tot 15:15 voor groepjes van max. 12 deelnemers. Momenteel zoekt BEKINA Boots techniekers.

Activiteit: Chemische nijverheid - productie van veiligheidslaarzen.

Adres: Berchemstraat 124 te 9690 KLUISBERGEN.

BEKINA Boots wil jongeren laten kennismaken met het bedrijfsleven en op die manier hun steentje bijdragen in de af te leggen weg van de jongeren om tot een beroep te komen.

 

 VLAAMS-BRABANT

BENJO Interieur stelt haar deuren open tussen 08:30 en 15:30 voor leerlingen schrijnwerkerij, meubelmaker en houtbewerker. 25 à 30 leerlingen/shift. Herman Verbruggen bezoekt dit bedrijf met de legerhelikopter samen met Danny Van Assche, CEO UNIZO om de winnaars van de STEM! wedstrijd te feliciteren.

Activiteit: Bouwsector: Interieur - kantoor- & projectmeubelen

Adres: Felix Aertgeertsstraat 28 te 3128 Tremelo

BENJO interieur is ervan overtuigd dat een nog betere samenwerking de kwaliteit van de opleiding alsook de aantrekkelijkheid van het technisch beroep kan verbeteren. BENJO Interieur is een onderdeel van BENJO Holding met vestigingen in België, Frankrijk, Nederland en Spanje. Ze beschikken over 2 productievestigingen (België en Spanje). BENJO heeft 3 kernactiviteiten: (1) interieurbouw (2) productie van kantoor- en projectmeubelen (3) productie van kantoor- en projectstoelen. Klanten zijn vooral bedrijven (B2B).

VLAAMS-BRABANT

IBM biedt de ganse dag een atelier over Quantum Computing aan aan max. 40 leerlingen/shift uit de derde graad met kennis en passie voor wiskunde en fysica.

Activiteit: IT

Adres: Bourgetlaan 42 te 1130 Brussel

Kwantumcomputers zijn ongelofelijk slimme en krachtige machines die informatie op een nieuwe manier verwerken. De computers zijn gebaseerd op de principes van de kwantummechanica. Door het gebruik van natuurwetten kunnen we met quantum computing informatie op een krachtige manier verwerken en kunnen machines tot grote en belangrijke doorbraken leiden. Kwantum computers zullen de deuren openen naar een fascinerende nieuwe wereld en technologie.

VLAAMS-BRABANT & BRUSSEL

BORGINSOLE stelt de ganse dag haar productielabo open voor alle technische richtingen met in het bijzonder de opleidingen mechanica, elektronica, robotica met een max. van 10 bezoekers/shift.

Activiteit: Medical, clinical & pharmaceutical

Adres: Torenstraat 89 te 3110 ROTSELAAR

BORGINSOLE wil jongeren warm maken om een algemene technologische opleiding te volgen en op die manier een basiscompetentie te bezitten om nadien in hoogtechnologische bedrijven verder te worden opgeleid en aan de slag te gaan.

 

VLAAMS-BRABANT

Keukens Theyssens stelt haar deuren open op 21/09. Keuken Theyssens is een ervaren maatwerkbouwer die totaalconcepten uitwerkt van meubelontwerp tot een volledig interieur. Met het handmade in Belgium label van UNIZO staat Theyssens keukens garant voor unieke, handgemaakte producten van de hoogste kwaliteit.

Activiteit: Keukenbouwer

Adres: Borremansstraat 14 te 3040 HULDENBERG

 

WEST-VLAANDEREN

AC Systems  stelt zijn bedrijf in de VOORMIDDAG open voor leerlingen TSO schrijnwerkerij + metaal. Is op zoek naar jobstudenten, stagiairs (technisch hooggeschoold) + monteurs uit metaal of schrijnwerk richtingen. Een bedrijfsbezoek wordt voorzien voor groepjes van 5 personen.

Activiteit: Aluminium Carports en terrasoverkappingen - Bouwsector Schrijnwerkerij

Adres: Diksmuidsesteenweg 97B te Hooglede

Wat mag je verwachten? Rondleiding in atelier met uitleg product, HIB label, CE keuring productie, drankje + goodybag #handson #geefruimteaanjedromen

 

WEST-VLAANDEREN

De Picanol Group is een internationale, klantgerichte groep die gespecialiseerd is in de ontwikkeling, productie en verkoop van weefmachines, engineered casting solutions en custom-made controllers. De Picanol Group telt wereldwijd bijna 2 300 medewerkers en is sinds 1966 genoteerd op Euronext Brussel (PIC). Sinds 2013 heeft de Picanol Group ook een referentiebelang in de Tessenderlo Group (Euronext: TESB) De Picanol Group zet haar deuren open van 09:00 tot 16:00 voor max. 30 deelnemers/shift voor ASO - TSO - BSO-leerlingen en studenten van de hogeschool.

Activiteit: ontwikkeling, productie en verkoop van weefmachines, engineered casting solutions en custom-made controllers

Adres: Steverlyncklaan 15 te 8900 IEPER.

De divisie Weaving Machines (Picanol) ontwikkelt, produceert en verkoopt hoogtechnologische weefmachines waarbij de inslag gebeurt op basis van lucht- (airjet) of grijpertechnologie (rapier). Picanol vervult al meer dan 80 jaar een pioniersrol en behoort vandaag tot de top van weefmachineproducenten. Het brengt daarnaast ook weefaccessoires op de markt via GTP Global Textile Partner. De divisie Industries bundelt daarnaast alle niet-weefmachinegebonden activiteiten. Proferro omvat de gieterijactiviteiten en de mechanische afwerkingsactiviteiten. Het produceert gietijzeren onderdelen voor o.a. compressoren, pompen en landbouwmachines en onderdelen voor Picanol weefmachines. Via PsiControl legt de groep zich toe op het ontwerp, ontwikkeling, productie en ondersteuning van technologische componenten, diensten en mechatronische systeem-oplossingen voor original equipment manufacturers in diverse sectoren. Melotte ontwikkelt en produceert innovatieve productoplossingen met Direct Digital Manufacturing (DDM) en Near-to-Net-Shape Manufacturing (NNSM)-technologieën. Naast de hoofdzetel in Ieper (België) beschikt de Picanol Group over productiefaciliteiten in Azië en Europa, gekoppeld aan een eigen wereldwijd diensten- en verkoopnetwerk. In 2017 realiseerde de Picanol Group een geconsolideerde omzet van 688,93 miljoen euro. 

De vacatures van de Picanol Group vind je op de website http://www.picanolgroup.com/nl/jobs/vacatures 

WEST-VLAANDEREN

Slotenmaker DECABOOTER stelt zijn bedrijf open in de namiddag voor studenten hoger onderwijs.

Activiteit: Veiligheidscilinders, brandkoffers en het plaatsen van veiligheidssloten.

Adres: Loodwitstraat 16 te 8500 Kortrijk 

 

WEST-VLAANDEREN

Basis Koksijde Luchtmacht zoekt heel wat STEM jobprofielen en werkt actief mee aan TECHCLASS door een F109 helikopter ter beschikking te stellen van Herman Verbruggen om zo de winnende scholen van de STEM! letter persoonlijk te komen begroeten over de provincies heen. 

Activiteit: Defensie 

Adres: Roger Vandammestraat 100 te 8670 Koksijde.

Wist je dat het TECHCLASS event mede mogelijk gemaakt wordt dankzij Defensie die zelf 1000 STEM job profielen zoekt komend jaar. Een helikopter van Defensie brengt de peter, Herman Verbruggen naar 5 locaties in Vlaanderen. Daar bezoeken zij telkens een bedrijf dat STEM-profielen hard nodig heeft. Op elk van de locatie zullen ook scholen aanwezig zijn. Op dit ogenblik ondergaat de vloot van de luchtmacht een ingrijpende verjongingskuur. Al deze nieuwe vliegtuigen zitten boordevol spitstechnologie van de bovenste plank. Binnen de Luchtmacht wordt een brede waaier aan technische functie aangeboden met zeer aantrekkelijke loopbaankansen in een hoogtechnologische omgeving: piloten, ingenieurs, programmeurs, technici, ... jongeren die vandaag een opleiding met een STEM-richting starten, zullen over enkele jaren de job profielen opleveren waarnaar de Luchtmacht op zoek is. Interesse? Bezoek de website

 

 

WEST-VLAANDEREN

VIVES campus Industriële Wetenschappen opent haar deuren voor jongeren die gefascineerd zijn door toepassingen die hét verschil maken! Heb je interesse om de technische labo's en het maaklab (Kortrijk) te bezoeken of deel te nemen aan de LEGO studio (Kortrijk)? VIVES verwelkomt 20 leerlingen ASO en TSO/shift

-VIVES- Kortrijk

Rondleiding in de labo's - duurtijd max. 1,5 h - 2 rondleidingen tegelijk op zelfde tijdstip. Rondleidingen starten om: 09:00 - 10:30 - 13:30 - 15:00 (er wordt een drankje voorzien + STEM gadget + infomap)

-VIVES - Campus Brugge

Rondleiding in de lego labo's - duurtijd max. 1,5 h. Rondleidingen starten om: 09:00 - 10:30 - 13:30 en 15:00.

Activiteit: STEM onderwijs

Adres: Doorniksesteenweg 145 te 8500 KORTRIJK en Spoorwegstraat 12 te 8200 BRUGGE

VIVES IWT richt zich in het bijzonder tot jongeren die originele ideeën hebben om de leefomgeving aangenamer te maken. Teamspelers die graag oplossingen bedenken voor praktische problemen. Toekomstige ondernemers!

 

WEST-VLAANDEREN

ENGIE Axima is actief in de koeltechniek en stelt haar deuren in samenwerking met ziekenhuis AZ Delta open voor shifts van 20 deelnemers bij voorkeur leerlingen derde graad secundair onderwijs en studenten hoger onderwijs tussen 09:30 en 12:00 en van 13:00 tot 15:30. Breng je veiligheidsschoenen, geel fluohesje en helm mee.

Activiteit: HVAC, koeltechniek

Adres: Ziekenhuis AZ Delta, Rode Kruisstraat 20 te 8800 ROESELARE

ENGIE Axima ontwerpt, realiseert en onderhoudt klimaatregelings- en brandbeveiligingsinstallaties voor bedrijven en lokale overheden. Het bedrijf is ook specialist in commerciële en industriële koeltechnieken en transportkoeling. ENGIE Axima werkt mee aan energietransitie. ENGIE Axima ondersteunt TECHCLASS om zo jongeren in contact te brengen met techniek en om hen te triggeren een technisch beroep uit te oefenen. ENGIE Axima is op zoek naar residentiële en industriële elektriekers, koeltechniekers, fotolassers, pijpfitters, mechaniekers, onderhoudstechnici, bachelors en ingenieurs elektromechanica

 

WEST-VLAANDEREN

MESTDAGH produceert diepvriesproducten zoals garnaal- en kaaskroketten, gerechten, hapjes, roomijs(taarten), gebak... en stelt haar ateliers open voor leerlingen en studenten die de opleiding kok, hulpkok of patissier volgen. Max. 5 deelnemers per shift, gans de dag bereikbaar.

Activiteit: Voeding

Adres: Koksijdestraat 17a te 8630 VEURNE

MESTDAGH ondersteunt TECHCLASS om aan de jongeren uit de hotelschool, patisserie tevens een blik te laten werpen op een mogelijke tewerkstelling in een KMO. De KMO biedt professionalisme, know-how, ... aan de werknemer.

WEST-VLAANDEREN

DESCO opent haar deuren in alle DESCO vestigingen in Vlaanderen in de namiddag voor max. 25 deelnemers per shift en gericht naar secundair en volwassen onderwijs.

Activiteit: Sanitair productie en verkoop

Adres:  Legeweg 178 te 8200 BRUGGE  en Sint-Katriensteenweg 43b te 8520 KUURNE

WEST-VLAANDEREN

DECOGLAS is een expert voor alle glastoepassingen, ramen en deuren en beschikt over een eigen atelier waar de kwaliteit van onze producten centraal staat. Graag stellen we onze deuren op op het TECHCLASS event op 21/09/2018.

Activiteit: Glas- en schrijnwerktoepassingen

Adres: Careelstraat 1 te 8700 TIELT

DECOGLAS werkt zowel voor particuliere als professionele klanten. We hebben ook een eigen toonzaal waar het ruime assortiment glas- en schrijnwerktoepassingen kunnen bekeken worden.

 

WEST-VLAANDEREN

Wegenbouw De Brabandere NV omvat 5 firma's die 100 mensen tewerkstelt: wegenbouw De Brabandere nv, betoncentrale De Brabandere bvba, vervoer De Brabandere nv, Flandres béton sarl, transport sarl. De Brabandere stelt haar deuren op in de voormiddag voor 25 leerlingen uit de opleiding industriële wetenschappen, electromechanica en bouw.

Activiteit: bouw - wegenbouw - beton

Adres: Brugsesteenweg 26 te 8630 VEURNE

Group De Brabandere laat graag leerlingen van STEM-scholen kennis maken met de werking van een onderneming binnen de wegenbouw, vervoer en beton. "Wegenwerken, weg met de clichés!" De functies binnen de onderneming zijn zeer uiteenlopend, net zoals de profielen die gezocht worden. Als 1 team werken de collega's samen: van arbeider tot ingenieur om op een duurzame en ecologische manier de klanten tevreden te stellen. Gemotiveerde kandidaten zonder het juiste diploma, krijgen bij De Brabandere ook een kans!

Méér dan 
40.000 machines 
onmiddellijk 
beschikbaar!

Méér dan 40.000 machines zijn onmiddellijk beschikbaar voor aannemers, installateurs én doe-het-zelvers.

Voor grote werken of een kleine klus adviseren wij u de meest aangewezen machine. De hoge kwaliteits- en veiligheidsnormen die wij hanteren staan garant voor 100% bedrijfszekere machines.

Indien u dit wenst, leveren wij het materieel stipt af op de werf of bij u thuis.
Bovendien zijn onze lage huurtarieven een extra troef.