21/01/2020 - ENTRE-Spiegel train-the-trainer, Brussel - Syntra | Onderwijs & Ondernemen

Waarschuwingsbericht

Log in of registreer om dit formulier te bekijken.

21/01/2020 - ENTRE-Spiegel train-the-trainer, Brussel - Syntra

Werken met ondernemerscompetenties in de klas
Opleiding ENTRE-Spiegel

De ENTRE-Spiegel 2.0 is er voor al wie droomt van, start of bezig is met een eigen zaak. Ook binnen het onderwijs zet men de ENTRE-Spiegel meer en meer in!
Met deze tool verkrijg je meer inzicht in je ondernemende vaardigheden: waar ben je sterk in? Waar kan je nog in verbeteren? Dit gebeurt aan de hand van de elf belangrijkste competenties die je als ondernemer nodig hebt.

Wil je jouw studenten in de ENTRE-Spiegel laten kijken?
Neem een kijkje op www.entrespiegel.be. Aan de hand van een film maak je kennis met de werking van de ENTRE-Spiegel.
Binnen onderwijs kan je de ENTRE-Spiegel zowel klassikaal als individueel gebruiken.

Wil je de ENTRE-Spiegel inzetten binnen het onderwijs? Volg de training op 21 januari 2020. Tijdens de training krijg je uitleg over de ondernemerscompetenties, over de praktische werking van het instrument en over enkele methodieken om de ENTRE-Spiegel in te zetten binnen jouw context.
Na het volgen van deze training heb je onbeperkt toegang tot het gebruik van de ENTRE-Spiegel. Deelnemen kost € 75,00 per persoon of vanaf 10 leerkrachten € 60,00 per persoon. Na de training ontvang je een persoonlijke login.

De training vindt plaats bij SYNTRA Vlaanderen, Kanselarijstraat 19 Brussel, op 3 minuten stappen van het centraal station.

Gun jouw studenten deze eerste blik in de ondernemersspiegel!