12/10 - ENTRE-Spiegel train-the-trainer, Brussel | Onderwijs & Ondernemen

12/10 - ENTRE-Spiegel train-the-trainer, Brussel

Vertrekkend vanuit de Entrecomp ontwikkelde UNIZO samen met SYNTRA Vlaanderen en KUL een wetenschappelijk onderbouwd (zelf)-reflectie instrument bedoeld voor:

·       Potentiële ondernemers, zoals studenten of al wie ondernemende dromen heeft

·       Starters

·       Herstarters

·       Gevestigde ondernemers

De ENTRE-Spiegel kan ingezet worden in het kader van ondernemersopleidingen en/of bij heel diverse begeleidingen naar ondernemerschap maar zeker ook in niet-economische opleidingen en de lerarenopleiding.

Het is een 360° feedback tool waarbij de ondernemende competenties tastbaar gemaakt worden, wat helpt bij het bespreken ervan en bij het verder ontwikkelen van deze competenties. Je kan de Entre-Spiegel gebruiken om teams samen te stellen zodat je een mix aan ondernemende competenties bij mekaar zet. Laat dan die kruisbestuiving maar komen!

Ben je ondertussen zelf benieuwd geworden naar jouw ondernemende competenties? Ben je bereid om zelf die spiegel voor te houden? Schrijf je dan nu in voor de workshop ‘Entre-spiegel 2.0’ op vrijdag 12 oktober van 14:00 tot 16:00 bij UNIZO Brussel, Willebroekkaai 37 te 1000 Brussel.

School gegevens
Voor de facturatie hebben we het ondernemersnummer nodig.