Waarschuwingsbericht

Log in of registreer om dit formulier te bekijken.

09-06-2020 - ENTRE-Spiegel gratis sessie - voormiddag

Werken met ondernemerscompetenties in de klas
Opleiding ENTRE-Spiegel

De ENTRE-Spiegel 2.0 is er voor al wie droomt van, start of bezig is met een eigen zaak. Ook binnen het onderwijs zet men de ENTRE-Spiegel meer en meer in!
Met deze tool verkrijg je meer inzicht in je ondernemende vaardigheden: waar ben je sterk in? Waar kan je nog in verbeteren? Dit gebeurt aan de hand van de elf belangrijkste competenties die je als ondernemer nodig hebt.

Wil je jouw studenten in de ENTRE-Spiegel laten kijken?
Neem een kijkje op www.entrespiegel.be. Aan de hand van een film maak je kennis met de werking van de ENTRE-Spiegel.
Binnen onderwijs kan je de ENTRE-Spiegel zowel klassikaal als individueel gebruiken.

Wil je de ENTRE-Spiegel inzetten binnen het onderwijs?  Volg de gratis training - Try-out van een digitale opleidingssessie

o 1ste deel vooraf: iedereen kan zelfstandig thuis op eigen moment deze ppt doornemen en indien nodig vragen vooraf per mail doorsturen.
o 2de deel is online en zal ca 1,5u duren, 2u voor deze eerste keer om tijd voor technische onvoorziene omstandigheden te voorzien.

Meer info/deelname volgt nog.
Evenwel kan je reeds terecht bij kaat.boonen@unizo. be

Gun jouw studenten deze eerste blik in de ondernemersspiegel!