Wie zijn we / Contact
02/06 Slothappening Leerondernemingen - Kontich
Toon alle activiteiten
UNIZO School Service

•Een meerwaarde voor uw school!

Leden van de UNIZO School Service genieten talrijke voordelen.

Een greep uit ons aanbod.

Eén gratis licentie voor de Leeronderneming/Student Enterprise

•

Voorrang bij inschrijving van alle acties van de UNIZO Stichting Onderwijs & Ondernemen

•

Toegang tot het afgeschermde UNIZO kennisnet

U wil een les voorbereiden over handelshuur? Of uw studenten willen het fijne weten over de invloed van de financiële crisis op het KMO-landschap in Vlaanderen? U haalt alle info van het UNIZO Kennisnet! Deze online databank is dé referentie waarop uiteenlopende vragen over ondernemen een eenvoudig antwoord krijgen. Volg de handleiding en log je school aan op het UNIZO kennisnet.

•

1 gratis Startersgids (editie 2016)

De Startersgids is dé referentie voor de startende en jonge ondernemer en ideaal als cursusmateriaal. Het maakt je wegwijs in het kluwen van reglementering, instanties,… Met de Startersgids krijgen uw studenten een cursus met 19 duidelijk uitgewerkte thema’s over (zelfstandig) ondernemen.

275 hapklare modelbrieven en -contracten

Commerciële, juridische, financiële en nog veel meer hapklare brieven en contracten houden uw lessen up to date. Alle brieven voldoen aan de wettelijke normen. Bovendien zijn een aantal brieven ook beschikbaar in het Frans, Engels, Duits, Spaans én Italiaans.

UNIZO's incassoservice

Het innen van niet-betaalde schoolfacturen ingewikkeld?  Niet wanneer u een UNIZO School Service heeft!  Wij begeleiden u zodat u op een zo eenvoudig mogelijke manier aan uw geld komt.

Abonnement op Z.O.Magazine

U ontvangt maandelijks up-to-date informatie over ondernemen via Z.O.Magazine, het grootste KMO-zakenblad in Vlaanderen. Een onschatbare waarde aan actueel lesmateriaal: recent KMO-nieuws, adviesrubrieken met duidelijke informatie, checklists... Vooral de praktijkgetuigenissen van ondernemers en bedrijfsleiders zijn voor leerkrachten en docenten op maat gesneden documentatie.

Een UNIZO School Service kost 195 euro per jaar. Bovenstaande voordelen zijn slechts een selectie uit een ruimer aanbod

Een UNIZO School Service aanvragen doe je hier.

Wenst u meer informatie over de UNIZO School Service?  Neem gerust contact op met één van onze medewerkers.

Is de inschrijvingsprocedure niet helemaal duidelijk? Dan vind je hier een handleiding.

met steun van     Vlaanderen In Actie
allShare