Wie zijn we / Contact
20/08 GOOGLE Digitale Ateliers -
Toon alle activiteiten
Plankgas: dé ondernemingsplanwedstrijd!

Plankgas... volle gas vooruit om kennis te maken met het ondernemerschap via plankgas.unizo.be

UNIZO Onderwijs & Ondernemen wil met het project PLANKGAS leerlingen uit de derde en vierde graad secundair onderwijs warm maken voor het ondernemerschap door hen te leren wat er allemaal komt kijken bij de opstart van een onderneming. De leerlingen werken een idee of concept uit tot een concreet ondernemingsplan. Dit doen ze in verschillende stappen en gebruik makend van filmpjes, tools en materiaal in combinatie met offline momenten zoals leren pitchen, jurering, ...

Winnaar Plankgas 2018 is ... FIGRI!

OnderwijsvdToekomst19

En... de winnaar Plankgas 2018 is ... FIGRI, Tuinbouwschool Melle, Arno Grijseels en Michiel Fiers slepen een cheque t.w.v. 500,00 euro in de wacht geschonken door Thomas More en een Plankgas Award. De Awards werden overhandigd door Kabinetsmedewerker Ministerie van Onderwijs, Paul De Hondt, CEO van Google, Thierry Geerts, de CEO van UNIZO, Danny Van Assche en moderator Herman Verbruggen!

Publieksprijs Plankgas 2018 is voor FESTIM8DE!

OnderwijsvdToekomst20

De publieksprijs Plankgas 2018 gaat naar FESTIM8DE, Sint-Ritacollege uit Kontich: Simon Geens, Jan De Clercq, Omar Traoré, Matiz van Steen, Axel De Belder, Tim-jan Suys, Kasper Colombet, Anton Speleers  winnen elk een dagpas voor het subtropisch zwembad Center Parcs De Vossemeren. Proficiat! De Awards werden overhandigd door Kabinetsmedewerker Ministerie van Onderwijs, Paul De Hondt, CEO van Google, Thierry Geerts, de CEO van UNIZO, Danny Van Assche en moderator Herman Verbruggen!

Hartelijk dank aan de Plankgas juryleden 2018!

champagne

Volg alle nieuwtjes rond Plankgas op Facebook

Een ondernemer getuigt over het belang van Plankgas geïntegreerd in zijn opleiding.

PlankgasInfografiekMeer info vind je in deze leaflet .

Vragen, shoot via plankgas@unizo.be

Word geprikkeld door editie 2017:

DRINKM8 van het Sint-Lodewijkscollege in Brugge wint UNIZO-wedstrijd 'Plankgas'2017, voor ondernemende leerlingen

DrinkM8
De meest overtuigende inzending voor de jury kwam dit jaar van het Sint-Lodewijkscollege in Brugge en haar app 'DRINKM8', die jongeren helpt tijdens het uitgaan. Via de app kan je gestructureerd een evenement aanmaken, opzoeken waar je vrienden zich bevinden, een kaart met café's raadplegen, inclusief 'happy hours'... "Een tof en haalbaar concept, gepresenteerd in een overtuigend ondernemingsplan, waarbij ook al stappen gezet naar de concrete realisatie", luidde de argumentatie van de jury.

Hier verneem je meer.

Een volledige impressie van de finale vind je hier.

Met dank aan onze partners:

Agentschap Innoveren & Ondernemen - GOOGLE - Standaard Boekhandel - Thomas More - Zenito - AirZone - Center Parcs Vossemeren - Nalu - Junior Argonauts - Goddeeris Piping - Fit Vanuit Je Zetel

met steun van     Vlaanderen In Actie
allShare