Wie zijn we / Contact    
Zoeken    FR / EN
05/06 Train The Trainer - Entrespiegel - Hasselt

06/06 Bedrijfsbeheer? Hoe moet het verder na 1 september 2018? - Brussel
Toon alle activiteiten
   

PROGRAMMA WHIZZCAMP

Creatieve workshops en uitdagende opdrachten worden afgewisseld met ontmoetingen met ondernemers en experts uit verschillende vakgebieden. Je krijgt op al je vragen een deskundig en ervaringsgericht antwoord. Natuurlijk is er ook tijd voor ontspanning: leuke sportactiviteiten, een hilarische quiz en een gezellige barbecue staan op het programma!

 

Programma_potlood

Maandag
Je wordt verwelkomd in stijl met een ontbijt met bubbels.  Maak kennis met de andere deelnemers en begeleiders tijdens een praatje en een eerste opdracht. In de namiddag ontdek je jouw sterktes, verbeterpunten en professionele troeven tijdens een dynamische workshop over kernkwaliteiten. 's Avonds word je al meteen ondergedompeld in het verhaal van een jonge starter.

 

Programma_vuur

Dinsdag                                                                                                         Vandaag sta je oog in oog met inspirerende ondernemers!  Samen met experts uit verschillende vakgebieden en boeiende ondernemers ontdek je stap voor stap wat het betekent om ondernemer te worden. Je leert hoe je je ideeën in een business model canvas kan gieten en efficiënt kan promoten. Een bedrijfsbezoek is de eerste stap van je uitdagende weekopdracht. Ondernemer Flor Joosen neemt je op sleeptouw in het boeiende verhaal van zijn kaviaarkwekerij!

 

Programma_hamer  Woensdag
Dit eerste deel van een 2-daagse intensieve training leert je hoe je een opportuniteit kan herkennen, hoe je pro-actief aan de slag kan gaan en hoe je creativiteit in je dagelijkse professionele bezigheden kan integreren.  In groep werk je een business case uit die een innovatief antwoord moet formuleren op een concrete vraag van een ondernemer.
 

 

Programma_oog Donderdag
Wat is positief leiderschap? Hoe kan je als team de beste resultaten bereiken?  Hoe breng je via pitching een idee op een beklijvende wijze over?  Je business case wordt doorgelicht en op punt gesteld om je voor te bereiden op de grote finale…

 

Programma_lauwerkrans

Vrijdag
The final countdown! Je presenteert het eindresultaat van je weekopdracht aan ondernemers en de pers. We delen ook een Whizzaward uit voor beste case. We sluiten af zoals we begonnen zijn: met een welverdiende receptie met bubbels!

met steun van     Vlaanderen In Actie
allShare