Wie zijn we / Contact

06/06 Bedrijfsbeheer? Hoe moet het verder na 1 september 2018? - Brussel
Toon alle activiteiten

Train The Trainer - Entrespiegel

Vertrekkend vanuit de Entre-comp ontwikkelde UNIZO samen met SYNTRA Vlaanderen en KUL een wetenschappelijk onderbouwd (zelf)-reflectie instrument bedoeld voor :

• Potentiële ondernemers, zoals studenten of al wie ondernemende      dromen heeft
  • Starters
  • Herstarters
  • Gevestigde ondernemers

De Entre-Spiegel kan ingezet worden in het kader van ondernemersopleidingen en/of bij heel diverse begeleidingen naar ondernemerschap maar zeker ook in niet-economische opleidingen en de lerarenopleiding.

Het is een 360° feedback tool waarbij de ondernemende competenties tastbaar gemaakt worden, wat helpt bij het bespreken ervan en bij het verder ontwikkelen van deze competenties. Je kan de Entre-Spiegel gebruiken om teams samen te stellen zodat je een mix aan ondernemende competenties bij mekaar zet. Laat dan die kruisbestuiving maar komen!

Ben je ondertussen zelf benieuwd geworden naar jouw ondernemende competenties?  Ben je bereid om zelf die spiegel voor te houden? 1 adres: deze workshop ‘Entre-spiegel 2.0’!

Deelname aan deze workshop kost 75,00 Euro/deelnemer en nadien kan je onbeperkt gebruik maken van de Entre-Spiegel.

Klik hier en schrijf u online in

Datum en tijdstip:
dinsdag 05 juni 2018
van 10u00 tot 13u00

Locatie:
UNIZO Hasselt Zaal Mercurius
Maastrichtersteenweg 254/3
3500 Hasselt

Een organisatie van:
Ondernemende School
Deelname:
Inschrijven kan via deze pagina. Het betreft geen vorming voor leerlingen. U hoeft dus geen aantallen of namen door te geven.

Contact Info:
Christine Van Bever
Willebroekkaai 37, 1000 Brussel
Contacteer organisator

Voeg toe aan mijn kalender Voeg toe aan mijn kalender

Klik hier en schrijf u online in

Vul onderstaande gegevens in om u in te schrijven

Tip: Indien u een account hebt op ondernemendeschool.be, log dan in. Je komt terug op deze pagina, en uw gegevens zullen reeds ingevoerd zijn.

Deelnemers
Voornaam leerkracht *Naam leerkracht *Email leerkracht *
Voeg een extra leerkracht toe
Geef op hoeveel leerlingen aan deze activiteit zullen deelnemen
Geef de namen van de leerlingen die deelnemen hier in
Naam *
GSM contactpersoon
Email contactpersoon *
Schoolgegevens
Naam onderwijsinstelling *
Adres  *
Postcode en Gemeente *
Email onderwijsinstelling *
Ondernemingsnummer

Anti-spam
Code * (klik voor een nieuwe afbeelding)
Klik hier voor een nieuwe afbeelding Om spam tegen te gaan vragen wij u om alle tekens uit het beeld hiernaast in onderstaand veld in te vullen.

* verplicht veld

met steun van     Vlaanderen In Actie