Wie zijn we / Contact
02/06 Slothappening Leerondernemingen - Kontich
Toon alle activiteiten

Basisonderwijs

Jonge kinderen zijn vaten vol creativiteit. Ze hebben het als het ware gratis van moeder natuur meegekregen. Die creativiteit bestendigen, dat is wat de Stichting Onderwijs & Ondernemen met haar acties voor het basisonderwijs betracht.  In samenwerking met de Vlaamse Overheid stimuleren we van jongs af aan de ondernemingszin in het onderwijs!

6de jaars maakten eigen game "Catch a Clown"

Op 26 maart 2015 ontving de Junior Game Academy in de Game Incubator in Genk 12 jongeren voor een gamesessie met GameMaker van prof.dr. Overmars. Ze waren laaiend enthousiast en het cadeautje van het Agentschap Ondernemen werd ten zeerste geapprecieerd!  Vanaf schooljaar 2014-2015 wordt elke woensdagnamiddag een gaming sessie georganiseerd in C-Mine.

Foto_Junior_Game_Academy

UNIZO beloont een doorgedreven ondernemend pedagogisch beleid met tal van voordelen.

Ontdek de meerwaarde een UNIZO School Service!

Nieuwsbrief

Laat je verrassen door ondernemende weetjes en ben de eerste om je in te schrijven voor onze acties!

met steun van     Vlaanderen In Actie
allShare